ACCU TOYOTA PRIUS NODIG!


Hoe weet u dat uw auto een motorbeurt nodig heeft?

Brandstoftank

Het is gebruikelijk het gas uit de brandstoftank en de tank te lekken door de in de brandstoftank aanwezige bezinksel te ontluchten en te vervangen door schone isopropylalcohol.

Batterij

De batterij is een oplaadbaar energie-opslagsysteem dat wordt gevoed door een vermogensregelmodule en bestaat uit twee compartimenten. De buitenste laag is een loodzuur-accubak, met een binnenste laag van een separatorsulfaat-elektrolyt.

De laad CM regelt de verbinding van de accu naar de generator en de ontsteking.

Verdunningsfilter

Het verdunningsfilter verwijdert deeltjes zoals stof, grind en groeven in het inlaatkanaal van de luchtstroom. Het controleert ook of de snelheid van de inlaatnevelleiding overeenkomt met de gemeten referentiewaarden.

Verantwoording van energie

Accu Toyota Prius  – Er wordt rekening gehouden met het evenwicht tussen het aanbod van energie van een voertuig en de vraag, overwegend of afwisselend, tussen de motor en de versneller, de efficiëntie van het elektrische gedeelte van het elektrische systeem van een voertuig dat oorspronkelijk de stroom leverde om het voertuig te starten en de verschillende andere omvormingen van het voertuig.

Hoe weet u dat uw auto een motorbeurt nodig heeft na de aankoop van een nieuwe auto?

Wanneer een autofabrikant oproept tot een “Engine tune up”, bedoelt hij het proces waarbij de motor volledig wordt ontdaan van al zijn energie. Typisch gaat een motor door een “Negative Feedback” cyclus met de computer diagnostische probleemcodes (“Naked”) die intern verschijnen in de motor emissie monitors naar de fabriekscomputer.

 

ACCU TOYOTA PRIUS

 

Meestal vertonen nieuwe motorvoertuigen sporen van een bestaande brandstoffilter en een verstopt luchtfilter.

De manier om de bestaande brandstoffilters en verstopte luchtreinigers te vinden is door een belastingstest uit te voeren met een bekende goede autoreparateur.

De detailhandel auto aanbod winkel beschikt over een uitgebreide selectie van Automotive smeermiddelen, Sc lengtes, oliën en conditioners, met inbegrip van die die OEM (Original Equipment Manufacturer) gecertificeerd. Als u op zoek bent naar extra professionele middelen met betrekking tot auto smeermiddelen, Sc lengtes, of andere productspecificaties neem dan contact op met de website-eigenaar via e-mail.

Kijk bij het lezen van de e-mail van de eigenaar naar vragen over de volgende termen:

Of de motor moet worden onderzocht na een brandstofverversing;

Of een luchtfilter vervangen moet worden;

Of de brandstofinjectie moet worden aangepast om aan de emissie-eisen te voldoen;

Onder welke omstandigheden zal een pre-tune voldoen aan gecertificeerde emissies;

Of er een aftermarket uitlaatsysteem moet worden geïnstalleerd;

Indien de motor in een gemodificeerd voertuig wordt gebruikt, welke modificaties kunnen dan aan de motor worden aangebracht om aan de oorspronkelijke onderhoudsvoorschriften van het voertuig te voldoen;

Kilometerstand van het transmissiesmeermiddel (indien geschikt voor het voertuig);

Selectieve allisie (TM) of de motor moet draaien bij 1800 RPM of bij 3000 RPM;

Of er een automatische transmissie moet worden gebruikt;

Rationelen die specifiek zijn voor het weer; en/of

voertuiglawaai; en

of elektronische personalisering van de in de fabriek gemonteerde comfort/bestuurdersstoel moet worden aangevraagd.

Een goede garage voert een complete diagnose van de motor en transmissie uit om te bepalen of een systeem, onderdeel of component moet worden aangepast en zo ja, wanneer en bij welke kilometerstand. Vaak wordt het aanbevolen onderhoud op het laatste moment het best aan de dealer overgelaten en alleen uitgevoerd wanneer zich een kritieke storing voordoet.

Raadpleeg een vertegenwoordiger van Parts voor actuele productinformatie, waaronder productspecificaties.

De beschikbaarheid van originele supersmeermiddelen en andere aftermarket-producten zal afhangen van de omstandigheden en het beleid van de dealer. De beschikbaarheid van reserveonderdelen en vervangingen zal ook afhangen van het beleid van de dealer.

Als u niet vertrouwd bent met het aankoopproces bij een vertrouwde onderdelenhandelaar, stellen wij voor bij een betrouwbare online groothandelaar aan te kopen die op consistente basis uitgebreide productinformatie verstrekt.